Nu äntligen har jag hittat receptet på julbål som min leverantör Strömshaga tipsade om till de fina tapp burkarna.
Julbål med blodapelsin
Ingredienser:
7dl ljus/mörk rom
3 dl Sockerlag med vanilj
2L Tranbärsjuice
2L Blodapelsinjuice
1 tsk Angostura
Isbitar
Färsk riven Muskotnöt
2 st Blodapelsiner och färsk Pepparmynta till garnering.
Gör så här:
Blanda rom, sockerlag och juice. Krydda med angostura och färsk riven muskotnöt.Fyll på med isbitar, skivad blodapelsin och myntablad.
(Bild:Strömshaga)
Så här fint ser det ut när den är färdig=)
Finns en burk kvar i butiken ifall du vill ha en egen "tapp burk".
Kommer flera i december om du missar denna=)
Sen så dök det upp mysiga och väldoftande ljus från Klockargårdens.
Köpte med mig ett "Pepparkakshus" hem och det luktar så himla gott, alldeles lagom juligt=)
Det var dagens rapport!
Ha en riktigt mysig fredag så ses vi snart igen.
Kram/Tina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar