fredag 21 november 2014

#julbål#doftljus#doftarfantastiskt#Klockargårdens#

Nu äntligen har jag hittat receptet på julbål som min leverantör Strömshaga tipsade om till de fina tapp burkarna.

Julbål med blodapelsin
Ingredienser:
7dl ljus/mörk rom
3 dl Sockerlag med vanilj
2L Tranbärsjuice
2L Blodapelsinjuice
1 tsk Angostura
Isbitar
Färsk riven Muskotnöt
2 st Blodapelsiner och färsk Pepparmynta till garnering.

Gör så här:
Blanda rom, sockerlag och juice. Krydda med angostura och färsk riven muskotnöt.Fyll på med isbitar, skivad blodapelsin och myntablad.

(Bild:Strömshaga)

Så här fint ser det ut när den är färdig=)


Finns en burk kvar i butiken ifall du vill ha en egen "tapp burk".
Kommer flera i december om du missar denna=)

Sen så dök det upp mysiga och väldoftande ljus från Klockargårdens.



Köpte med mig ett "Pepparkakshus" hem och det luktar så himla gott, alldeles lagom juligt=)

Det var dagens rapport! 
Ha en riktigt mysig fredag så ses vi snart igen.

Kram/Tina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar